söndag 31 juli 2011

Lustiga tillfälligheter

Lustiga tillfälligheter blir det ibland. Igår jobbade jag med Pringles och Duracell. Dessa företag var bland de första - 90 samt det allra sista - 01 som jag var anställd hos innan jag blev för sjuk för att få jobba. Nu demar jag deras produkter.

lördag 30 juli 2011

tisdag 26 juli 2011

Kylskåps pingvin

Kylskåps pingvin
- när Kylskåpsdörren står öppen för länge säger alltid min gubbe "släpp inte ut pingvinerna". Nu står pelle pingvin vakt.

fredag 22 juli 2011

Diagonalstickad baby filt

Diagonalstickad baby filt i favvo garnet crisp och ett bland garn, acryl/ull.

måndag 18 juli 2011

Mössa och väst

En 3 1/2 timmas väst, (den heter så) fast det tog mej närmare 6 timmar och en resårstickad mössa blir det sista på mössfronten ett tag. Nu är det dags för lite filtar.

fredag 15 juli 2011

Två små stickade hättor

Två små stickade hättor blev det efter de andra stickade mössorna. Jag har gjort flera försök med Maja s fina virkade hätta, se den här. Min virkkrok lyder inte mina fingrar....eller vad det nu beror på, jag har t o m fått extrahjälp med mönstret .

onsdag 13 juli 2011

Till bebisarna på Panzisjukhuset


Åtta mössor och en tröja är vad jag hunnit med hittills till bebisarna på Panzisjukhuset. Den rosa till vänster är stickad i ett spetsmönster som påminner om det till yemenklänningen i boken "värma en liten"

söndag 10 juli 2011

Hantverksmässa i HJO

På hantverksmässan i Hjo som hålls i dagarna tre fanns allt inom olika sorters hantverk. Vissas kreativitet hade inga spärrar och här ser ni några av de mest fantasirika och för den del väldigt fint gjorda ting. Det fanns också smide, trä, silver, tygkassar, tovade väskor, dockor, kläder mm mm. Inspirerande och kul att vara där men med över trehundra bodar och människor överallt blir man mör i huvudet och fötterna.