tisdag 29 juni 2010

Nytt fotoredigeringsprogramm

Här är iden som sinkade midsommarväskan. En annan väska som egentligen skulle vara som shoppingkasse, stickad, rymlig och töjbar. Nu blev just den här inte större än ca 30¤30 cm plus axelremmen men iden är superbra. Förresten så missar väl ingen att jag fått tag på ett läckert fotoredigeringsprogram. Mer roliga bilder kommer, ha det bra i värmen.

Flera flowers

Jag gjorde ett gäng till med african flower bara för att det blev så himla snygga färgkombinationer av det garnet jag hade. Sen är det ju aldrig fel med en väska till. Den skulle jag ha på midsommar men jag hann inte klart och sen kom en annan ide fram i mitt huvud. Så nu står den där halvfärdig.

tisdag 15 juni 2010

Bokmärken

Virkade fina blommor, african flower, som bokmärken till mina medsystrar i AURA gruppen. Dessa blommor kommer jag även att använda som typ mormors rutor i , gissa vad.....jo en midsommarväska såklart.

tisdag 1 juni 2010

Apan Adde

Det var väldigt roligt att virka dessa figurer, inspration finns i överflöd på nätet så en del ideer har jag lånat till mönster som jag justerat så att det passar mej. Apan är ca 25 cm lång.